Frühschoppen m.m.v. zanggroep Charm en Blech Bizarr

Op 11 september speelt Die Reifholzkapelle weer in Boven Leeuwen. Dit jaar is er aandacht voor het 25-jarig jubileum van de vriendenclub van Die Reifholzkapelle. We hebben dit jaar weer een leuke gastkapel uitgenodigd. Wij zijn vereerd "Blech Bizarr, Bömisch geweld uit Nederland" wederom bij ons te mogen begroeten. Een van de muzikanten, Vincent van Lent, is zelf (samen met zijn vader Eef) jaren lid geweest van Die Reifholzkapelle. Nadat Vincent zijn opleiding aan het conservatorium had afgerond, is hij muzikaal actief bij o.a. Pater Moeskroen en Wintercircus Martin Hanson.

Graag stelt "Blech Bizarr" zichzelf nog even aan jullie voor: Blech Bizarr, Böhmisch geweld uit Nederland "Al vele jaren wordt er door de muzikanten van “Blech Bizarr” muziek gemaakt bij o.a. Pater Moeskroen, Hopp?!, Wintercircus Martin Hanson, Guus Meeuwis, Trompetterkorps de Koninklijke Marechaussee en Brabants Fietsharmonisch Orkest. Tevens spelen ze als vaste invallers bij veel verschillende orkesten en bands zoals het Metropole Orkest, de Marinierskapel en diverse musicals van de Efteling.

Voor trompettist Vincent van Lent is “Die Reifholzkapelle” uit Boven-Leeuwen het begin geweest van zijn muzikale carrière. Dit is ook de reden dat hij met zijn muzikanten graag weer naar Boven Leeuwen komt." Verder zal er op deze zondag een optreden zijn van Zanggroep Charm. Samen met Die Reifholzkapelle gaan ze er een mooie dag van maken.

Wanneer: 11 september 2016 van 11:00 tot 14:00
Waar: D'n Dulper - Boven-Leeuwen

Entree: GRATIS