Kulturhus D'n Dulper

Multifunctioneel gebouw in Boven-Leeuwen

Adres: 
Pastoor Schoenmakersstraat 5
Plaats: 
Boven Leeuwen
Website: 
http://www.dulper.nl
Land: 
Netherlands

Winter Musik Fest 2019

Datum: 
zaterdag, 14 december, 2019 - 20:00 t/m 23:00
Kulturhus D'n Dulper

Voor het achtste keer presenteert Die Reifholzkapelle het Winter Musik Fest! Iedereen is van harte welkom op zaterdag 14 december 2019 in D'n Dulper te Boven-Leeuwen.

Winter Musik Fest 2018

Datum: 
zaterdag, 15 december, 2018 - 20:00 t/m 23:00
Kulturhus D'n Dulper

Voor het zevende jaar op rij presenteert Die Reifholzkapelle het Winter Musik Fest! Iedereen is van harte welkom op zaterdag 15 december 2018 in D'n Dulper te Boven-Leeuwen. als aanvulling en voor de afterparty hebben we weer het Duo Alpenfever kunnen strikken. Wees er snel bij om kaarten te bestellen want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

Vriendenclubconcert van Die Reifholzkapelle 2017

Datum: 
zondag, 26 maart, 2017 - 14:00
Kulturhus D'n Dulper

Op zondagmiddag 26 maart organiseert “Die Reifholzkapelle” de welbekende Vriendenclubmiddag in D’n Dulper in Boven-Leeuwen. Naast natuurlijk een optreden van onze eigen kapel, zal deze middag ook “Die Original Maastaler” uit Heijen voor u op het podium plaatsnemen.

“Die Original Maastaler” komen uit Heijen. Aangezien dit dorp is gelegen in het stroomgebied van de Maas, weet u meteen waar de naam van afgeleid is. De kapel werd opgericht in 1972 door Gerrit Stoffele. Momenteel wordt de kapel geleid door Peter Roessgen, wellicht dat u hem ook wel eens heeft gezien als
invaller op klarinet binnen “Die Reifholzkapelle”. “Die Original Maastaler” is een gerennommeerde muziekkapel die zich vooral heeft toegelegd op Böhmische, Tsjechische en Egerlander muziek.

De middag begint om 14.00 uur en u bent natuurlijk allemaal van harte welkom!.

Pagina's