Vriendenclub

In 1990 is tijdens een optreden van "Die Reifholzkapelle" in Kröv in Duitsland het idee ontstaan om een Vriendenclub op te richten. Wijlen de heer Smeets uit Capelle aan de IJssel, voormalig trompettist van de Marinierskapel, was hiervan de initiatiefnemer. Tijdens de kerstconcerten van 1990 werd dit idee gelanceerd en kreeg het direct gestalte omdat er zich onmiddellijk een groot aantal vrienden aanmeldden.

In de zomer van 1991 kon men zich verheugen op ruim 50 leden. Het streefaantal van 100 leden werd in 1993 ruimschoots overschreden met 110 leden. In datzelfde jaar is men overgegaan tot de vorming van een zelfstandig bestuur binnen de Vriendenclub. Inmiddels telt de Vriendenclub ruim 300 leden.

Uiteraard zijn nieuwe leden nog steeds van harte welkom.

Lidmaatschap

Voor slechts € 15,00 per persoon per jaar wordt u als lid van de Vriendenclub op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van "Die Reifholzkapelle", zoals optredens en andere wetenswaardigheden. Ook bent u verzekerd van een gratis kaartje voor het jaarlijks terugkerende, traditionele en sfeervolle kerstconcert. Zo nu en dan krijgt u ook korting op entreegelden of gratis consumptiebon(nen) tijdens evenementen waarbij de kapel aanwezig is. Verder wordt er elk jaar een speciale avond door en voor de leden van de Vriendenclub georganiseerd waarbij de muzikale inbreng van "Die Reifholzkapelle" uiteraard niet ontbreekt.

De Vriendenclub betekent voor "Die Reifholzkapelle" een financiële, maar vooral ook morele steun die in belangrijke mate bijdraagt aan het voortbestaan van "Die Reifholzkapelle".

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: (06) 53 44 47 89